sl

My.record - record avtomatska vrata na enem mestu

Ta stran je narejena z namenom, da vam oljaša zbiranje koristnih podatkov z naše spletne strani - na enem mestu.

Kako deluje?

  1. S klikom na gumb "Dodaj nov seznam my.record" lahko kreirate enega ali več seznamov s poljubnimi imeni (npr. protivlomna avtomatska vrata, avtomatska vrata za trgovino, moja avtomatska vrata ali karkoli drugega)
  2. Ko ustvarite seznam, greste na stran katalogi in načrti in poiščete dokumente, ki vas zanimajo.
  3. Pod vsakim dokumentom imate gumb "zaznamek". Ko ga pritisnete, vam računalnik ponudi vse vaše sezname. Morate se samo odločiti, kam ga želite spraviti. V kolikor vam ne ustreza nobeden od obstoječih seznamov, lahko nov seznam kreirate direktno iz dokumenta. Nov seznam z željeno vsebino boste našli na tej strani. 
  4. Seznami, ki ste jih kreirali in vsebine, ki ste jih shrainili vanje, so vidni na tej strani. Vidni so samo vam. Morebitni drugi uporabniki, ki se tudi zadržujejo na strani my.record, vaših seznamov ne vidijo, pa tudi vi ne morete videti njihovih.
  5. Zbirko dokumentov v posameznem seznamu lahko prenesete na svoj računalnik kot datoteko PDF ali ZIP, lahko pa jih delite tudi z drugimi. Seznam si lahko pustite na strani za kasnejšo uporabo ali pa ga izbrišete, ko si prenesete ustrezne vsebine.

 

Loading...