sl

Pravno obvetilo

To spletno mesto je last podjetja Record avtomatska vrata d.o.o., ki spletno mesto tudi upravlja.

Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Record avtomatska vrata d.o.o.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in posodobljene podatke, vendar pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

Record avtomatska vrata d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

Vaši osebni podatki

Kaj potrebujemo?

Record avtomatska vrata d.o.o. obdeluje osebne podatke, ki nam jih posredujete. Z vašim dovoljenjem hranimo samo osnovne osebne podatke, ki so navedeni v tabeli spodaj. Informacije o storitvah, ki jih uporabljate in kako jih uporabljate na spletni strani zbiramo z orodjem Google Analytics. V tem primeru osebne podatke obdeluje podjetje Google.

 

Podatek

Razlog

Ime

Da se registrirate

Podjetje

Da pošljemo informacije in izdelke na vaš naslov

Email naslov

Da pošljemo informacije in izdelke na vaš naslov

Poštni naslov

Da pošljemo informacije in izdelke na vaš naslov

Telefon

Da vas lahko kontaktiramo

Spol

Da vas lahko pravilno naslovimo

 

Kaj delamo z osebnimi podatki?

Vsi osebni podatki, ki jih obdelamo, so shranjeni na strežnikih v Švici. Tretje osebe nimajo dostopa do vaših osebnih podatkov, razen v primeru, da bi bilo izvedeno plačilo ali kadar je posredovanje teh informacij zakonsko obvezno.

 

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke in podatke o naročilih hranimo dokler smo zakonsko obvezani, lahko pa tudi dlje, v kolikor je to potrebno za zagotovitev ustreznega nivoja storitve, ki vam jo nudimo.

Informacije, ki jih uporabljamo v marketinške namene ali za proaktivno informiranje o pomembnih izboljšavah, bomo hranili dokler nas ne obvestite, da tega več ne želite prejemati.

 

Kaj bi še radi naredili?

Vaše ime in e-naslov bi radi uporabili, da vas lahko informiramo o naših novih izdelkih in našem podjetju. Teh podatkov ne delimo s tretjimi osebami. Kadarkoli se lahko preko e-pošte ali preko naše spletne strani od prejemanja teh novic tudi odjavite.

 

Kakšne so vaše pravice?

Če v kateremkoli trenutku menite, da so informacije, ki jih hranimo o vas nepravilne, lahko zahtevate vpogled v našo bazo podatkov, popravek podatkov ali njihov izbris. V omenjenem primeru nas kontaktirajte preko: info@record.si

Loading...